Slet din Mimmo-konto
App: Mimmo, udvikler HeyMimmo på Google Play
Senest opdateret: 13. november 2026
Kontakt: ciao@heymimmo.com
Denne side forklarer, hvordan du sletter din Mimmo-konto (appen Mimmo fra HeyMimmo) og de tilknyttede data, også uden at have appen installeret.
I appen
Indstillinger → Konto → Slet konto. Google kan bede dig logge ind igen. Vi sletter straks fra vores server favoritter, liste, synkroniserede indstillinger, tilknyttede enheder og forbindelser til køb, og vi sletter din Firebase-bruger.
Uden appen
Skriv til ciao@heymimmo.com fra adressen på din Google-konto og bed om at få slettet din Mimmo-konto. Vi gør det inden for 30 dage og bekræfter det på e-mail. Du behøver ikke at geninstallere appen.
Hvis du ikke har en konto, men vil have os til at slette invitationsdata knyttet til din telefon, så skriv til os med din invitationskode (du finder den i appen, på kortet »Inviter en ven«).
Hvad der bliver tilbage og hvor længe
- Et krypteret fingeraftryk af kontoen, uden navn eller e-mail, i 24 måneder, kun for at invitationsgaver ikke gives igen.
- Invitations- og Premium-data knyttet til en enkelt telefon, som ikke indeholder din konto, indtil fristerne i privatlivspolitikken (§8): invitationsdata slettes efter 400 dage uden at appen åbnes, Premium-data 24 måneder efter abonnementets ophør.
Premium-abonnement
Premium-abonnementet opsiges ikke, når du sletter kontoen: opsig det i Google Play → Betalinger og abonnementer.
Alt andet finder du i privatlivspolitikken.
